Verzorgde handen


Gel

Gelnagels

Perfect glanzende nagels die tot wekenlang blijven zitten? Dan zijn gelnagels de uitkomst. Ze worden onder andere gebruikt voor verlengingen en dienen als tegenhanger van de acrylnagel. Voor gelnagels gebruik ik een speciale stof die hard wordt onder ultraviolet licht. Na elk laagje droog ik je nagels in een speciale lamp om de stof uit te harden. Hierbij zijn eindeloos veel mogelijkheden en daarbij staat je eigen keuze voorop.

gellak

Gellak

Fan van nagellak maar wel eentje die langer blijft zitten en sterker is dan normale nagellak? Dan is gellak de uitkomst. De speciale gel wordt aangebracht in verschillende laagjes en elke laag wordt gehard onder een ultraviolet licht. Bij gellak zijn er géén verlengingen mogelijk. Het gemak van gellak is het draagplezier, het kan gemakkelijk worden aangebracht en het zorgt voor een volledige dekking. Daarnaast werkt het zowel op natuurlijke nagels, acrylnagels én op gelnagels.

Acryl

Acrylnagels

Wil je liever acrylnagels? Dan gebruiken we een mengsel van poeder met acrylvloeistof om je nagels mooi te maken. Na enkele seconden begint het acrylmengsel al uit te harden en na ongeveer een kwartiertje is de nagel klaar. Ook bij acrylnagels zijn er eindeloos veel mogelijkheden en ook hierbij staat je eigen keuze voorop.

Wil je je acrylnagels laten verwijderen? Ook hierbij maken we gebruik van vijlen in combinatie met speciale producten ten behoeve van je eigen nagels.

10007537_815589591787817_1513111287_n

Manicure

Wil jij jezelf of iemand anders eens heerlijk laten verwennen? Denk dan eens aan een manicure cadeau! Met de Peach & Patchouli lijn van Magnetic die volledig naar Perziken en het Oosterse Patchouli ruikt, kom je helemaal tot rust. De creme, peeling en het master verzachten eelt, nagelriemen en reinigt en verfrist je handen. Daarnaast worden dode huidcellen verwijderd en wordt de vochtbalans van de huid hersteld. Het resultaat is een heerlijk gladde, zachte en soepele huid.

header_verkleind

Diverse verzorging

Nagelbijtarrangement, cremes, bijwerken eigen nagels,..